ZUPY
ROSÓŁ Z MAKARONEM
ŻUREK STAROPOLSKI
Z KIEŁBASĄ / JAJKIEM
KREM Z POMIDORÓW
Z GROSZKIEM PTYSIOWYM
ZUPA Z BOROWIKÓW
ZUPA KUKRKOWA
BARSZCZ CZERWONY
Z PASZTECIKAMI Z MIĘSEM/ KAPUSTĄ I GRZYBAMI
ZUPA GULASZOWA
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
PÓŁMISEK MIĘS PIECZONYCH
( KARCZEK PIECZONY W MIODZIE, SCHAB PIECZONY W ZIOŁACH, SZYNKA PIECZONA , BOCZEK Z BECZKI, BOCZEK ROLOWANY, PASZTET Z ŻURAWINĄ, PASZTET DROBIOWY ZE ŚLIWKĄ , ROLADA Z KURCZAKA, PIECZEŃ Z WĄTRÓBKĄ )
DESKA SERÓW
( SER KOZI, KULECZKI MOZZARELLI, PIRAWMITKI Z RICOTTY, CHEDAR, OSYPEK, PARMEZAN , ROGUEFORT, MORSKI, GOUDA)
TATAR WOŁOWY
SCHAB PIECZONY
ZE ŚLIWKĄ / MORELĄ
ROLADA Z KURCZAKA
Z WARZYWAMI
GALARETKA Z KURCZAKA
PIERŚ Z KACZKI
NA MUSIE ŻURAWINOWYM
ŚLEDŻ PO POLSKU
Z CEBULĄ W OLEJU
ŚLEDŻ PO ŻYDOWSKU
ŚLEDŻ PO JAPOŃSKU
ROLADA Z ŁOSOSIA
Z SERKIEM ŚMIETANOWYM
TATAR Z ŁOSOSIA WĘDZONEGO
PSTRĄG WĘDZONY
NA SAŁADCE JAJECZNEJ
JAJKO GARNIEROWANE W SZYNCE
JAJKO FASZEROWANE ŁOSOSIEM WĘDZONYM
JAJKO W SOSIE TATARSKIM
SAŁATKA ŚLEDZIOWA
SAŁATKA JARZYNOWA
SAŁATKA Z KURCZAKIEM GRYLOWANYM
SAŁATKA BROKUŁOWA
DANIA GŁÓWNE
ZRAZY WOŁOWE
W SOSIE KURKOWYM
ZRAZ WOŁOWY
ZAWIJANY W SOSIE PIECZENIOWYM
POLĘDWICA WOŁOWA
PO ŻYDOWSKU
PIECZONA KARKÓWKA
W SOSIE MUSZTARDOWO-MIODOWYM
POLĘDWICZKI WIEPRZOWE
W SOSIE BOROWIKOWYM
GRILOWANE POLĘDWICZKI
W SOSIE BOROWIKOWYM
SCHAB PIECZONY
W SOSIE MYŚLIWSKIM
SCHAB PO CYGAŃSKU
PIERŚ Z KURCZAKA
W SOSIE ŻURAWINOWYM
ROLADKI Z KURCZAKA
Z POMIDORAMI SUSZONYMI W SOSIE TYMIANKOWYM
PIECZONA KACZKA Z JABŁKIEM
PIERŚ Z KACZKI W SOSIE WŁASNYM
NOGI Z KACZKI
W SOSIE ŻURAWINOWYM
PIECZONE ŻEBERKA
W SOSIE WŁASNYM
DORSZ ZAPIEKANY
W SOSIE BOROWIKOWYM
ŁOSOŚ PIECZONY
W SOSIE POROWYM
BUFET DESERÓW
CIASTA
( ROLADA MAKOWA, SERNIK Z BRZOSKWINIĄ , SZARLOTKA, ROLADA MAKOWA, BABECZKI Z BITĄ ŚMIETANĄ )
OWOCE
LODY
ZESTAWY ŚWIĄTECZNE
ZESTAWY WIGILIJNE
POTRAWY MOŻEMY DOSTARCZYĆ NA PÓŁMISKACH DOSTARCZONYCH PRZEZ PAŃSTWA
NA PÓŁMISKACH JEDNORAZOWYCH BIODEGRADALNYCH
NA PÓŁMISKACH NASZYCH- KAUCJA ZA KAŻDY PÓŁMISEK 100ZŁ